NEW wil groeien, doe mee

Word lidSteun onsAmbitieprogramma

Nieuws

15th of February 2018 08:52 PM Link
Deze week in de Driehoek een mooi artikel geschreven door Alfons Woolderink, over de communicatie met onze inwoners en ondernemers.

https://www.dedriehoek.net/nieuws/algemeen/357866/de-communicatie-met-inwoners-
10th of February 2018 01:25 PM Link
Klaar voor de optocht in Wierden! #samenbouwenmetrespectenvertrouwen
Message image
9th of February 2018 04:36 PM Link
Vanmiddag waren we aanwezig bij de sleuteloverdracht in de burgerzaal van het gemeentehuis. Dit jaar de CV De Tolmennekes de sleutel en CV De Boorköttels het sleutelgat. Wij wensen iedereen een mooi carnavalsweekend toe!
Message image
9th of February 2018 08:52 AM Link
#kieslijstbijeenkomst #startcampagne #positievemensen #GR2018 #samenbouwenmetrespectenvertrouwen
Message image
2nd of February 2018 07:25 AM Link
POLITIEKE MARKT IN GEMEENTEHUIS WIERDEN

Gisteravond werd een bijeenkomst georganiseerd voor inwoners die geïnteresseerd zijn in de politiek. Twee vertrekkende raadsleden deden hun verhaal en vertelden over de inhoud van de functie van raadslid. Vervolgens werd een voorlichting gegeven hoe een democratie werkt op gemeentelijk niveau.
Ondanks wat weinig nieuwkomers toch een boeiende bijeenkomst. Uiteindelijk moet je toch ergens beginnen.
Message image
27th of January 2018 08:32 AM Link
VRAGEN NEW I.V.M. ONTBREKEN VOETPAD NIJVERHEIDSSTRAAT EN HANDELSWEG

Door de komst van de “van Kregtentunnel” is de functie van de Nijverheidsstraat en de Handelsweg gewijzigd. Daarnaast hebben zich inmiddels een sportschool, een fysiopraktijk en kantoren gevestigd aan de Nijverheidsweg. Aan de Handelsweg is een dansschool bijgekomen.
Verkeer vanuit Hooilanden, Stouwe en Weuste maken meer gebruik van genoemde wegen om het centrum te bereiken, na de komst van de tunnel. Bovenstaande zorgt voor beduidend meer verkeersbewegingen. Wat echter ontbreekt is een voetpad langs de Nijverheidsweg en de Handelsweg.
Voetgangers kunnen alleen terecht op de fietsstroken. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties en met name in de wintermaanden als het donker is. Nieuw Enter Wierden zal hier vragen over stellen.
Message image
23rd of January 2018 10:15 PM Link
OUDPAPIER INZAMELING HARMONIE WIERDEN

Vanavond heeft er een constructief overleg plaats gevonden met de vrijwilligers van de Harmonie Wierden. In persoon van Henk Steen en Robert Woltersom. Dit om de situatie omtrent de inzamelingslocatie van oud papier aan de Nijverheidsstraat te bespreken. De vrijwilligers zitten te wachten op duidelijkheid. De grote vraag is waarom dit niet eerder is opgepakt.

NEW is trots op de vrijwilligers in onze gemeente! Laten we samen kijken naar een bestendige oplossing voor de toekomst.
Message image
12th of January 2018 03:26 PM Link
De invoering van het gescheiden inzamelen van ons afval kent een lastige start. Afgelopen week heeft Alfons Woolderink tijdens de informatieronde hierover vragen gesteld.

https://www.tubantia.nl/wierden/invoering-diftar-in-wierden-verloopt-chaotisch~a608f21a/
12th of January 2018 01:44 PM Link
Gisteren mochten wij samen met de ouderen van onze gemeente in gesprek over onze ambities voor de aankomende jaren. Een mooie avond met veel nuttige inbreng. Er was ruimte voor diverse thema’s zoals: veiligheid, vervoer, inkomen, zorg, eenzaamheid en bewegen.

Wij bedanken de Senioren Gemeente Wierden en de bonden voor de uitnodiging en waardevolle avond.
Message image
11th of January 2018 06:00 PM Link
9th of January 2018 08:12 PM Link
[Terugblikken en vooruitkijken]

Deze week in de Driehoek een stuk geschreven door ons bestuur.
Message image
9th of January 2018 07:23 PM Link
Message image
9th of January 2018 07:20 PM Link
Message image
7th of January 2018 08:24 PM Link
Vanaf vandaag is de nieuwe website van Nieuw Enter Wierden online. Net als NEW is de nieuwe site helder en duidelijk. U kunt als bezoeker overzichtelijk zien waar NEW voor staat, de mensen op onze kieslijst stellen zich aan u voor en ook is ons ambitie programma er te downloaden.
#samenbouwenmetrespectenvertrouwen #stem21maartNEW

http://www.nieuwenterwierden.nl
5th of January 2018 07:02 PM Link
Let op: gooi de afval kalender die je één deze dagen hebt ontvangen bij het oud papier en kijk via de app van twente milieu op welke datum welke container aan de weg moet staan. Ps. Kent u mensen die geen gebruik maken van internet of niet weten hoe een app werkt, informeer en help deze mensen dan op weg.
Message image

Nieuws